Show us your love!

Onze beste reclame? Dat zijn onze tevreden klanten.

Had je diertje het leuk thuis? Was je tevreden? Laat een review achter en schrijf iets leuks in ons gastenboek.

Plaats bericht
Cat-Alicious gastenboek

162 Comments

 1. Gitte 6 september, 2021 at 22:05 - Reply

  Al enkele jaren trouwe klant bij cat-alicious. Onze poezen werden ook deze zomer erg in de watten gelegd. Cathy kwam dagelijks 2 keer langs en ontfermde zich als een echte poezen mama over onze 2 (soms 3) jonge poezen! Dagelijks keek ik uit naar de heerlijke foto’s en filmpjes – het genot was erop af te lezen. Met Cathy als leading lady, hebben we met een gerust hart kunnen genieten van onze vakantie! On last minute wijzigingen aan de boeking (verlenging) werden positief onthaald. Dikke merci Cathy, vanuit zowel de poezen als de baasjes geven we jou welverdiende 5sterren!

 2. Siska 24 augustus, 2021 at 09:38 - Reply

  Het was heel fijn om op vakantie te kunnen vertrekken en te weten dat mijn beastie girls in goede handen waren. En heel leuk om elke dag de filmpjes en de berichtjes te ontvangen. Heel erg bedankt Pooh voor de ontzettend goede zorgen. Groetjes van mij, kopjes van Zsa Zsa en Kitt! x

 3. Marie-Rose Ciancimino 13 augustus, 2021 at 12:53 - Reply

  Chanel was terug heel enthousiast dat Esther kwam oppassen. Het was toch wat spannend afwachten, gezien Hermelien (de andere poes) in december was overleden, en Chanel nu 3 weken alleen thuis was. Maar alles is goed verlopen. Elke dag kreeg ik whatsappberichtjes en ook foto’s, zodat ik alles wat kon opvolgen. Chanel heeft heel goed gegeten, want dat was voor het verlof wel anders. Chanel moet sinds een paar maanden nierensparende voeding eten, en daar was ze niet zo gek op. Maar sinds ze drie weken door Esther werd gevoed, verloopt het nog steeds perfect, ze eet steeds haar kommetje leeg! Hopelijk kan Esther de volgende keer ook bij Chanel komen oppassen.
  vele knuffeltjes van Chanel

 4. Stephanie 26 juli, 2021 at 11:59 - Reply

  Bij het intake gesprek zagen we het al direct onze katten en alsook wij voelde ons super comfortabel bij Anja, Cindy is niet meteen de meest soicaalste kat en kwam al direct als eerste kennismaken wat normaal niet direct haar gewoonte is, toen wisten we al direct… Deze vrouw is een toppertje!
  Mijn katten waren nog nooit zo rustig toen we terugkwamen van op reis.
  Ze zagen er super uit!
  Ik ben zo dankbaar voor Anja om onze kindjes zo goed te verzorgen en dat ze ze dagelijks hun dosis liefde en plezier heeft kunnen geven.
  We missen je!
  Dikke kus
  Nathan, Stephanie,Bruce,Cindy♥️

 5. Leslie Depessemier 15 januari, 2021 at 13:15 - Reply

  Marieke en Minake, mijn 2 kleine hartediefjes zijn nu 3 jaar.. en vanaf de alleerste oppasbeurt door Pooh tot en met de meest recente door Freya heeft Catalicious fantastisch werk geleverd!!
  Het hoeft geen betoog dat we dik tevreden zijn..
  Ik kan steeds met een gerust hart op reis of op weekend vertrekken.. heb er het volste vertrouwen in dat mijn 2 meisjes de beste zorgen krijgen en in goede handen zijn..
  Iedere dag ontvang ik een W’upke met foto’s of video’s zodat ik kan zien hoe die 2 prutskes hun dag doorbrengen.. en ik zie alleen maar tevreden snoetjes.. doet echt plezier..

  Bravo Catalicious en vele aaikes voor Freya
  Tot de volgende keer!!
  Miauwkes.. Marieke & Minake

 6. Augustyniak Bianca 27 december, 2020 at 14:01 - Reply

  Voor een huisdier groot of klein, moet je bij cat-alicious zijn.
  Hun service is meer dan top, ons enthousiasme kan echt niet op. Onze Nika heeft genoten van Ilse haar aandacht, maar we hadden het niet anders verwacht. Met een gerust hart kan je je dier aan hun zorgen over geven, want ook onze huisdieren hebben dankzij hen de vakantie van hun leven! Cat-alicious raad ik echt aan iedereen aan, want dankzij hen kan je echt zonder zorgen op vakantie gaan!

  WOORDJE VAN ONZE POES NIKA:
  Lieve Ilse waar ben je nou, ik mis die lieve knuffels van jou!
  Dank je wel voor de goede zorgen, bij jou voelde ik me echt geborgen! Volgende vakantie wil ik jou weer, anders doet mijn poezenhartje teveel zeer. Lieve Ilse je bent een prachtige vrouw, want stiekem hou ik nu ook een beetje van jou! Dikke knuffel en likjes XXX Nika

 7. Dave & Dominique Vlaminck 27 december, 2020 at 14:01 - Reply

  Alles was perfect geregeld van het intakegesprek tot het einde. We kregen dagelijks een update en foto’s van onze poesjes. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt ook voor de leuke attenties die we vonden toen we terugkwamen en trouwens onze poesjes zijn stapelzot van het speeltje. Naar al de rest dat we in huis hebben kijken ze met moeite maar het speelgoedje is bijnzonder hoor 😀
  Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

 8. De Jonghe 27 december, 2020 at 14:00 - Reply

  Bedankt voor op ons kippen, ganzen en eenden te passen. We zijn tevreden over de service.

 9. Gino de Jonghe 27 december, 2020 at 14:00 - Reply

  Bedankt voor de diertjes eten te geven. Groetjes

 10. Martine Marquillie 27 december, 2020 at 14:00 - Reply

  Dikke Merci , in naam van Max, voor de goeie zorgen en de leuke foto die ik kreeg op vakantie.

  Tot de volgende keer

Leave A Comment

Ontvang al ons nieuws recht in je mailbox!

We sturen enkel een nieuwsbrief als het echt belangrijk is. Beloofd!