Diensten2020-12-14T15:18:50+01:00

Onze diensten op maat

Indien werk of vakantie je tijdelijk weghouden van je woning én je huisdieren, heb je waarschijnlijk al verschillende opties voor huisdierenverzorging overwogen; van het vragen om hulp aan een familielid of kennis, of het uitzoeken van een geschikt dierenpension, tot het inhuren van de diensten van een professionele dierenoppas.

Waarom voor een professionele dierenoppas kiezen?

Hier moet je even de tijd nemen om volgende criteria in overweging nemen: Is het een echte onderneming of het buurmeisje van achter de hoek dat op je dieren zal passen? Bestaat de onderneming uit een team van professionele vakmensen, of accepteert de onderneming ook diensten van kinderen, studenten en andere niet-professionele oppassers? Hoe groot is de ruimte in het pension waar uw dier zal terecht komen? Is de oppasser of de onderneming verzekerd tegen schade of ongevallen? Wat als je buur je huis laat afbranden, de deuren niet goed afsluit waardoor er een inbraak plaats vindt, of één van je dieren laat ontsnappen?

*Gebruik onze prijssimulator om je gepersonaliseerde prijs te berekenen

Waarom voor Cat-Alicious kiezen?

Huisbezoeken

Dogwalking

Nachtoppas

Vragen & Antwoorden

Wat kost een nachtoppas?2020-12-09T11:22:46+01:00

Je betaalt één prijs voor een nachtoppas, ongeacht het aantal dieren dat je hebt. De Cat-Alicious nachtoppas is ter plaatse vanaf 23u00 in de avond, tot 7u00 in de ochtend (= ongeveer 8 uren).

Wat moet ik zelf voorzien voor de oppasser?2020-12-09T10:29:52+01:00

Wij vragen je om een comfortabele slaapplek te voorzien; een zetel bijvoorbeeld is niet voldoende. De oppasser zal tijdens de kennismaking met jou bespreken wat hij/zij van thuis mee neemt en wat er aanwezig moet zijn bij de klant.

Hoe gebeurt de sleuteloverdracht?2020-12-08T16:38:41+01:00

Je kan je huissleutel aan onze oppasser overhandigen tijdens het kennismakingsgesprek. We labelen uit veiligheid je sleutels nooit op naam of met je adres.

Kwantakosta?2023-05-05T11:42:58+02:00

Op onze ‘prijzen’ pagina vind je een overzicht van al onze standaardprijzen. Daar tellen we telkens 2 supplementen bij. Die zijn gebaseerd op: het aantal grote en kleine huisdieren dat je wilt laten verzorgen en de afstand die je oppasser moet afleggen om bij je langs te komen. De prijs verschilt voor elke postcode. Je hoeft je hersenen niet te pijnigen om de exacte prijs van je oppasbeurt(en) of hondenwandeling(en) te berekenen. Onze prijssimulator vertelt het je in een paar klikken.

Hoe lang op voorhand moet ik reserveren?2020-12-08T16:31:09+01:00

Tijdens drukke periodes hebben onze oppassers soms een volle agenda. Daarom is het aangewezen je aanvraag steeds zo snel mogelijk in te dienen via ‘online reserveren’. Van zodra je vakantieperiode vast ligt, kan je je aanvraag al registreren, zodat je zeker bent van een plekje.

Ontvang al ons nieuws recht in je mailbox!

We sturen enkel een nieuwsbrief als het echt belangrijk is. Beloofd!

Ga naar de bovenkant