Show us your love!

Onze beste reclame? Dat zijn onze tevreden klanten.

Had je diertje het leuk thuis? Was je tevreden? Laat een review achter en schrijf iets leuks in ons gastenboek.

Plaats bericht
Cat-Alicious gastenboek

162 Comments

 1. Cecilia Windelen 10 december, 2020 at 13:44 - Reply

  Naam van de hond Rani.
  Ik was héél tevreden van de oppas. Maar met de corona toestanden ben ik niet meer op uitstap geweest. Wel lange wandelingen met Rani. In de polder, bos of weide. Altijd rustig tot ik de hondenspeelweide ontdekte in Zwijndrecht. Na het verlof zal ik zeker nog gebruik maken van Cat- Alicious.
  Groetjes
  Cecilia

 2. Martijn 10 december, 2020 at 13:44 - Reply

  Als wij op vakantie gaan, dan is het een goed gevoel dat catalicious voor onze Sunny zorgt. Wij kennen verzorger Els nu goed en het is een fijne gedachte dat zij voor onze kleine, rode kater zorgt!

  Catalicious heeft persoonlijke aandacht, is op tijd en vraagt een correcte prijs. Top service!

 3. Charlotte 10 december, 2020 at 13:44 - Reply

  We zijn al lang trouwe klant van Cat-Alicious!! Zo fijn dat we hen hebben leren kennen. Lisa zorgt voor ons Fientje. Ze waren meteen dikke vrienden. Vroeger had ik altijd stress als we op vakantie vertrokken, angst om onze poes thuis achter te laten om te laten verzorgen door vrienden of buren. Maar sinds Cat-Alicious bij ons komt is dat helemaal weg. Iedereen is rustig en tevreden, en wie wil er nu niet zorgeloos op vakantie vertrekken. Lisa heeft een enorm warm hart voor dieren, niets is haar te veel. Ons Fientje is super blij met haar gezelschap en haar uitstekende zorgen. Ze wordt in de watten gelegd tot en met, elke dag spelen, verzorgen, eten geven, een video of foto maken voor de baasjes,…. beter kan het niet zijn.

  Dankjewel aan Lisa en het hele team!

  Liefs, Charlotte

 4. Stevens Martine 10 december, 2020 at 13:43 - Reply

  Wij willen Wenke bedanken voor de goede zorgen voor onze poezen tijdens ons verlof. We zijn zeer tevreden!

 5. Philip 10 december, 2020 at 13:43 - Reply

  We maken ondertussen al enkele jaren gebruik van jullie diensten, en het is echt een gerust gevoel dat er een vertrouwd persoon voor onze vogels zorgt terwijl wij van onze vakantie genieten.
  Esther, een heel dikke merci !

 6. Simone 10 december, 2020 at 13:42 - Reply

  Super service!!! Shana is een top meid die heel goed voor mijn meisjes heeft gezorgd.

 7. Hannes & Charly 10 december, 2020 at 13:42 - Reply

  Een dikke merci aan Katrien om zo goed voor ons katje Lizzie te zorgen. We zijn ongelooflijk tevreden van je goede zorgen!!
  Thanks! Grtjs.

 8. Familie Nicolaes 10 december, 2020 at 13:41 - Reply

  Elk jaar doen wij een beroep op Catalicious. Wat zijn we blij dat zij bestaan! Wij kunnen met een gerust hart even op vakantie gaan, telkens weer vinden wij ons lief katertje Prince Fafnir terug, goed verzorgd en vertroeteld tijdens onze afwezigheid. Wij kunnen Muriel niet genoeg bedanken, zij draagt onze lieverd zo´n warm hart toe! Lieve groetjes en een kopje van onze Fafnir!

 9. Goossens Sandra 10 december, 2020 at 13:41 - Reply

  Ik ben zeer tevreden van de uitlaatdienst . Ik kan altijd rekenen op Yana of Phoe. Chanel is dolgelukkig als ze buiten kan . Bedankt .

 10. Karen 7 oktober, 2020 at 22:26 - Reply

  Bericht gepost op 15/09/2020 – 16:22:04 door Karen

  Al jaren maken wij gebruik van Catalicious. Elke vakantie opnieuw zijn wij heel tevreden over onze oppas. Ik zou ze niet meer kunnen missen!

Leave A Comment

Ontvang al ons nieuws recht in je mailbox!

We sturen enkel een nieuwsbrief als het echt belangrijk is. Beloofd!