Dogwalking

Home>Diensten>Dogwalking
Dogwalking2020-12-14T15:22:41+01:00

Take a walk on the wild side ...

Heb je steeds lange en drukke werkdagen en heb je hierdoor geen tijd om ‘s middags de honden even uit te laten?

Nieuwe pup in huis die nog niet zindelijk is en niet lang alleen kan zijn?

Een enthousiaste hond in huis die veel beweging nodig heeft?  Of wil je jouw dier gewoon wat extra verwennen?

Laat Cat-Alicious je hond op een veilige manier uitlaten!

Tarieven op maat

*Gebruik onze prijssimulator om je gepersonaliseerde prijs te berekenen

Onze wandelingen

Wij wandelen met je hond op die momenten dat je dat zelf niet kan. Want elke hond heeft behoefte aan een dagelijkse ontspanning. Zo blijft uw hond in conditie en verkleint u de kans op ongewenst gedrag.

Je kan bij ons terecht voor verschillende wandelingen. Je kiest zelf of je voor een korte ‘pitstop’ gaat, of voor een extra lange uitlaatbeurt. Wij wandelen één op één, zodat je hond onze volle aandacht krijgt.

Onze oppassers wandelen steeds in de buurt van je woning. Zo kunnen we je vaste routine aanhouden, zodat je hond zich veilig en geborgen voelt. Na de wandeling brengen we je indien je dit wenst graag even op de hoogte via een berichtje of  een geschreven verslagje.

Kleinste wandeling

De oppas komt bij jou langs voor een korte plasjesstop. Wij zijn ongeveer 10 min. onderweg met je hond. Eventuele kleine ongelukjes worden opgekuist.

TIP: Dit is ideaal voor hondjes die geen hele dag alleen kunnen blijven en gedurende de dag een klein plasje moeten kunnen doen!

Kleine wandeling

De oppas komt bij je langs voor een wandeling met de hond. Wij zijn ongeveer 25 min. onderweg met je hond. Na het thuisbrengen en het verdiende snoepje laten wij je hond veilig thuis achter.

Grote wandeling

De oppas komt bij je langs voor een wandeling met de hond. Wij zijn ongeveer 40 min. onderweg met je hond.

+0
Professionele dierenoppassers
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring

Vragen & Antwoorden

Hoe gebeurt de sleuteloverdracht?2020-12-08T16:38:41+01:00

Je kan je huissleutel aan onze oppasser overhandigen tijdens het kennismakingsgesprek. We labelen uit veiligheid je sleutels nooit op naam of met je adres.

Kwantakosta?2023-05-05T11:42:58+02:00

Op onze ‘prijzen’ pagina vind je een overzicht van al onze standaardprijzen. Daar tellen we telkens 2 supplementen bij. Die zijn gebaseerd op: het aantal grote en kleine huisdieren dat je wilt laten verzorgen en de afstand die je oppasser moet afleggen om bij je langs te komen. De prijs verschilt voor elke postcode. Je hoeft je hersenen niet te pijnigen om de exacte prijs van je oppasbeurt(en) of hondenwandeling(en) te berekenen. Onze prijssimulator vertelt het je in een paar klikken.

Hoe lang op voorhand moet ik reserveren?2020-12-08T16:31:09+01:00

Tijdens drukke periodes hebben onze oppassers soms een volle agenda. Daarom is het aangewezen je aanvraag steeds zo snel mogelijk in te dienen via ‘online reserveren’. Van zodra je vakantieperiode vast ligt, kan je je aanvraag al registreren, zodat je zeker bent van een plekje.

Ik wens een wandeling op een bepaald uur. Kan dit?2020-12-08T16:29:57+01:00

Om de agenda en planning van onze oppassers praktisch en werkbaar te houden, kan je bij het reserveren een voorkeur voor een tijdsblok opgeven. De mogelijke tijdsblokken zijn: ochtend (6u00 – 11u00), middag (11u00 – 16u00) en avond (16u00 -00u00) De oppasser tracht zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen. In drukke periodes is het mogelijk dat we niet altijd aan deze vraag kunnen voldoen.

Mag mijn hond tijdens het wandelen zonder leiband lopen?2020-12-08T16:27:00+01:00

Neen, zeker niet! Wij wandelen enkel mét leiband uit veiligheid voor de hond, de oppasser en de omstaanders

Meer vragen

Ontvang al ons nieuws recht in je mailbox!

We sturen enkel een nieuwsbrief als het echt belangrijk is. Beloofd!

Ga naar de bovenkant