30+ toppers met een groot ❤ voor hondenkattenvogelscavia'spaardenalle dieren

Cat-Alicious. Wie is dat nu eigenlijk? Dat is méér dan 1 persoon. Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven specialisten in hun vakgebied. We geven je op deze pagina graag wat uitleg over ons ontstaan en het huidige team.

In 2012 startte Cathy met Cat-Alicious naar aanleiding van haar eigen ervaringen met huisdierenopvang.

Op vakantie gaan of er gewoon even tussenuit knijpen zat er voor haar gezin meestal niet in. Want haar dieren ergens wegbrengen, dat wilde ze niet. Cathy wist dat ze het liefst in hun eigen omgeving bleven, bij hun vertrouwde slaapplekjes, hun eigen geurtjes en bekende eetbakjes. Daarom dacht ze na over hoe het wél kon. De conclusie was: met een dierenoppasdienst aan huis.

Toen ze startte met Cat-Alicious, waren er geen gelijkaardige bedrijven in Vlaanderen. Hier en daar vond je een ‘onofficiële’ dierenoppas, maar geen enkel bedrijf had de ambitie om die service grootschalig aan te bieden. Het was dan ook een sprong in het diepe om iets van nul op te starten. Er waren weinig bronnen online. De laatste jaren besteedde ze dan ook enorm veel tijd aan marktonderzoek. Ze volgde online cursussen, kocht alle mogelijke boeken en volgde zelfs een buitenlandse opleiding in de VS.

Cat-Alicious werd de eerste officieel geregistreerde dierenoppasservice op de Belgische markt. Meteen vanaf de opstart in 2012 ging het razendsnel. In 2013 nam Cat-Alicious deel aan Het Gat in de Markt, een KBC-wedstrijd voor ondernemers. Ze diende het idee van Cat-Alicious in, als gat in de markt voor Oost-Vlaanderen, en na enkele rondes won ze de wedstrijd. Die overwinning bezorgde Cat-Alicious veel extra reclame in het nieuws.

Zo werd de organisatie op korte termijn heel wat professioneler en kon Cathy van haar hobby een beroep maken. In vier jaar ontpopte dit fantastisch ‘bedrijfje’ zich tot een volwaardig ‘bedrijf’. Door een samenwerking met collega-dierenoppassers die zich verenigden onder het keurmerk Cat-Alicious, groeide Cat-Alicious uit tot een onderneming met bijna 4000 klanten en een netwerk van betrouwbare dierenoppassers. Cathy laat zich dan ook al jaren omringen door de beste zelfstandige teamgenoten met als resultaat de beste dierenzorg aan huis ooit.

2012: Geboorte Cat-Alicious, toen gevestigd in Sint-Niklaas

2013: Finalist + winnaar KBC-wedstrijd ‘Het Gat in de Markt’

2014: Samenwerking met de eerste oppassers uit andere regio’s

2015: Opleiding in de VS

2016: Verhuis hoofdkantoor van Sint-Niklaas naar Zoersel

2017: Eerste grote partnership met de Thomas Cook group

2019: Meer dan 3000 klanten in het klantenbestand

2021: We blijven groeien…

Elk huisdier in z’n eigen vertrouwde omgeving. Dat is ons doel.

Cat-Alicious zou zo succesvol niet zijn zonder het team dat hierachter zit: een team van zelfbewuste, briljante en efficiënte professionele dierenoppassers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Stiptheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn dan ook dé trefwoorden die onze diensten typeren. Samen met alle collega’s bouwt Cat-Alicious elke dag verder aan de versterking van haar marktpositie, op een rendabele en duurzame manier. Ons doel? Streven naar een complete en zo perfect mogelijke aflevering van een aanvraag. Wij bieden een totaalpakket aan, maar houden rekening met specifieke wensen van de klant waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen grote of kleine opdrachten. We passen onze aanpak aan de noden van de klant aan en zorgen ervoor dat de diertjes alles krijgen dat ze nodig hebben.

Het is onze ambitie om een langdurige relatie aan te gaan met onze klanten. Dat doen we …

 • door voortdurend te investeren in onze huisstijl en communicatie
 • door een transparant prijsbeleid te voeren
 • door altijd te gaan voor de ideale beleving die onze klanten tevreden houdt

Provincie Antwerpen

 • Regio Antwerpen-Metropool

 • Regio Mechelen – Lier

 • Regio Antwerpse Kempen

Provincie Limburg

 • Regio Haspengouw

 • Regio Maasland

 • Regio Limburgse Kempen

Provincie Oost-Vlaanderen

 • Regio Waas & Dender

 • Regio Gent-Meetjesland

 • Regio Aalst – Vlaamse Ardennen

Provincie West-Vlaanderen

 • Regio Brugs Ommeland

 • Regio Kuststreek

 • Regio Leiestreek

Provincie Vlaams-Brabant

 • Regio Leuven

 • Regio Groene Gordel

Kantoor

Cathy
CathyKlantenfluisteraar
Cathy verzorgt op het hoofdkantoor in Zoersel de administratie, boekhouding en algemene werking van Cat-Alicious.
Joelle
JoelleAdministratiewonder
Joelle verzorgt op het hoofdkantoor in Zoersel de algemene administratie.
Dierenoppasser
Wil jij ook bij ons werken? Solliciteer dan nu!
Bezoek onze jobsite

Ontvang al ons nieuws recht in je mailbox!

We sturen enkel een nieuwsbrief als het echt belangrijk is. Beloofd!