CAT-A-WIE?? >Hallo lieve dierenvrienden. Mijn naam is Cathy. Op de eerste plaats ben ik mama van 2 prachtige dochters. Een engeltje en een bengeltje. Mijn belangrijkste taak is hen een warme thuis geven, ze overladen met knuffeltjes en liefde en op het gepaste moment zal ik hen wel leren wat het is om groot te worden. Uitdagingen aangaan, leren wat goed en slecht is.

Naast mama van mijn 2 (b)engels ben ik ook trotste mama van 3 poezen, een Teckle en een Beagle, en de drie kippen Tik, Tok en Bruintje.

ONZE GESCHIEDENIS

Ik startte in 2012 Cat-Alicious op naar aanleiding van mijn eigen ervaringen met huisdierenopvang. Op vakantie gaan, een weekeindje meepikken of gewoon er even tussenuit gaan zat er voor ons meestal niet in. Want mijn dieren ergens wegbrengen, dat wilde ik niet. Ik wist dat ze liefst in hun eigen omgeving bleven, bij hun vertrouwde slaapplekjes, hun eigen geurtjes en eigen eetbakjes. Vandaar dat ik begon na te denken over hoe het wél kon. Met een dierenoppasdienst aan huis, was de conclusie.

We waren dan ook de eerste 'officieel geregistreerde' dierenoppasservice op de Belgische markt. Het ging sinds de opstart in 2012 allemaal razendsnel. Toen we met de campagne “het Gat in de Markt” van KBC in de prijzen vielen en de organisatie op termijn heel wat professioneler werd, kon ik van mijn hobby mijn beroep maken.

Na meer dan 4 jaar groeide ons formidastisch 'bedrijfje' uit tot een volwaardig 'bedrijf'. Door een samenwerking met andere collega-dierenoppassers, die zich verenigden onder het Cat-Alicious keurmerk , groeide Cat-Alicious uit tot een bedrijf met bijna 3000 klanten en een netwerk van betrouwbare dierenoppassers. Ik laat me dan ook reeds jaren omringen door de beste zelfstandige onderaannemers met als resultaat de allerbeste zorg aan huis ooit!

Zoals anderen zijn ook wij op ons terrein bekritiseerd geweest en gekopieerd geweest, we zagen zoveel paddenstoelen in het sprookjesbos groeien, de ene al wat giftiger dan de andere. Maar vandaag denk ik daar het volgende over: jaloezie is een goede barometer die weergeeft dat we sterk bezig zijn. Mensen zullen nooit jaloers zijn op mislukkelingen. Jaloezie is voor ons team het mooiste compliment :-)

Cat-Alicious zou zo succesvol niet zijn zonder het team dat hierachter zit. Zelfbewuste, briljante en efficiënte professionele dierenoppassers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Stiptheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn dan ook dé trefwoorden die onze diensten typeren. Samen met alle collega's bouwt Cat-Alicious elke dag verder aan de versterking van haar marktpositie, wat op een rendabele en duurzame manier gebeurt.

Ons doel? Streven naar een complete en zo perfect mogelijke aflevering van uw aanvraag. Wij bieden een totaalpakket aan, maar houden rekening met specifieke wensen van de klant waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen grote of kleine opdrachten. We passen onze aanpak aan de noden van de klant aan en zorgen ervoor dat jullie diertjes alles krijgen dat ze nodig hebben!


         


        Noodgevallen

           

                     


  
RECENTE BLOG POSTS
 

16-10-2019 : Betaling van uw oppastaak of wandeling

18-02-2019 : Indexering verplaatsingskost

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen