TEAM > LEUVEN - HAGELAND >

WAAS & DENDER | AALST - VLAAMSE ARDENNEN | GENT - MEETJESLAND | ANTWERPSE KEMPEN | ANTWERPEN METROPOOL | LIER-MECHELEN | LEIESTREEK | MAASLAND | LEUVEN - HAGELAND | GROENE GORDEL - BRUSSEL | HASPENGOUW | LIMBURGSE KEMPEN | KUSTSTREEK | WESTHOEK | 


Regio Leuven

Ik ben Elke (41) en ik werk als administratief bediende aan de KU Leuven. Ik woon in Kessel-Lo en ben het trotse personeel van mijn 2 katten Paco en Bollie.

Ik ben een grote dierenvriend in het algemeen, maar heb toch voornamelijk een grote voorliefde voor katten. Ik heb dan ook al verschillende opleidingen rond kattengedrag gevolgd.

 
 
Regio Boortmeerbeek

Hallo, ik ben Maaike. Samen met mijn vriend, 2 honden en 2 katten woon ik in de regio Boortmeerbeek-Kampenhout.

 

Ik heb een zwak voor dieren die een wat "moeilijker" karakter hebben. Daarom besloot ik lessen te gaan volgen over de verzorging en het gedrag van honden en katten. Ik ben sindsdien niet meer gestopt en volg nog steeds verschillende opleidingen tot honden- en kattengedragsdeskundige.

 

Omdat ik er maar niet genoeg van krijg, zorg ik als oppasser heel graag voor jouw dieren. Goede zorgen, af en toe een aaitje of knuffel, ontspannend spel of zachte knipoog vanop afstand… Het zal hen aan niets ontbreken! Zo kan jij met een gerust hart wat langer van huis wegblijven.

 

Regio Zaventem

Hallo, mijn naam is Fleur (20). Ik woon in Zaventem en in het dagelijkse leven werk ik aan de VUB in een labo.

Mijn passie is het verzorgen en bezig zijn met dieren.  Al van kleins af aan was het voor mij een droom om met dieren te werken. Ik behaalde eerder al mijn diploma dierenzorg. Dankzij Cat-Alicious komt die droom nu uit.

Ik ben verantwoordelijk voor regio groot - Zaventem, Melsbroek, Machelen, Diegem, Sint-stevens Woluwe, Kraainem, Sterrebeek, Wezembeek-oppem. 

 


Regio Scherpenheuvel - Zichem

Ik ben Hanne (23), en ik woon in de regio Scherpenheuvel-Zichem.

Ik werk deeltijds als bediende in een biowinkeltje en in mijn vrije tijd ben ik muzikante en help ik op een paardenboerderij. Ik verzorg met veel liefde mijn twee ouder wordende paarden.

Af en toe heb ik een logéhond in huis, een zotte border collie, en soms verzorg ik de katten van vrienden.

Dankzij mijn opleiding dierenzorg heb ik ervaring opgedaan met andere soorten dieren, zoals konijnen, schapen en knaagdieren. Zelf heb ik ook kippen, vissen, valkparkieten, kanaries en cavia's gehad. Af en toe volg ik extra cursussen en workshops, voornamelijk rond shiatsu voor paarden en grondwerk met paarden.

Ik heb een enorm groot hart voor alle dieren, en vind het dus heel belangrijk om elk dier zo goed mogelijk te verzorgen zodat hun baasjes kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.

Ik ben verantwoordelijk voor de regio Scherpenheuvel-Zichem en Herselt-Blauberg.  

Regio Lummen

Ik ben Carla (41) en ga vanaf heden jullie huisdieren verzorgen in de regio Lummen en Beringen.

 

Al van kinds af aan ben ik een dierenvriend. Als ze me vroegen of ik een zusje of broertje wou, was mijn antwoord een hond!

 

Op dit moment heb ik 1 hond en 7 poezen. En nog een paar kippen.

Ik doe al meer dan 13 jaar vrijwilligerswerk met en voor dieren.

 

Ook heb ik ervaring met konijnen en vogels. 

          Noodgevallen

         

                     


  
RECENTE BLOG POSTS
 

16-10-2019 : Betaling van uw oppastaak of wandeling

18-02-2019 : Indexering verplaatsingskost

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen