VEELGESTELDE VRAGEN >         Cat-a-wie??


Cat-Alicious is de grootste onderneming in Vlaanderen voor de aan-huis-verzorging van huisdieren. Met een team van meer dan 60 oppassers voorzien wij dierenoppas aan huis & dogwalking in heel Vlaanderen. ook in Nederland (provincie Brabant) hebben we ondertussen onze vleugels uitgeslagen. Onze opgeleide en verzekerde dierenoppassers zorgen ervoor dat uw dieren in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven tijdens uw afwezigheid. Dit zorgt voor minder stress, gelukkige dieren en een woning die niet verlaten lijkt.

Ons hoofdkantoor situeert zich te Zoersel. Onder 'CONTACT' in het menu bovenaan kan je onze contactgegevens vinden. Cat-Alicious, onderdeel van de Animalicious SBVBA groep, is ingeschreven in de Kruispuntbank onder het nummer BE0632 693 980.


Hoe kan ik reserveren?

U kan 24/24 online reserveren via ons boekingssysteem. Dit kan door bovenaaan in het menu te klikken op 'ONLINE RESERVEREN' . U zal eerst een klantenprofiel moeten aanmaken in het systeem, alvorens u een reservatie kan plaatsen.
Om uw reservatie vervolgens te bevestigen, vragen wij u om een voorschot te storten van 50% van het totaalbedrag. U kan in ons boekingssysteem betalen met onderstaande betaalmiddelen. De eindafrekening met het eventueel nog te betalen saldo, ontvangt u van ons via e-mail nadat uw weer terug bent uit vakantie.

            


Mag ik zeker zijn van de beschikbaarheid als ik een reservatie plaats?

Inderdaad. Als u succesvol een reservering kan plaatsen, mag u zeker zijn van een plekje op onze planning. Indien wij de beschikbaarheid niet kunnen garanderen, ontvangt u tijdens het boeken een melding dat u contact dient op te nemen met ons hoofdkantoor.


Algemene voorwaarden?

Deze kan je hier inlezen. Als een klant een reservatie doorgeeft, gaat deze uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden.


Hoe beheren en verwerken jullie mijn gegevens?

Lees hiervoor onze privacyverklaring even door, via deze link. Kan ik ook telefonisch een boeking doen?

Dat kan. Als je het hoofdkantoor belt krijg je Cathy of Joëlle aan de lijn. Zij staan in voor de telefonische bereikbaarheid en de administratie. Je kan de openingsuren van het kantoor terugvinden onder het kopje  'CONTACT'.
 

Wie is mij
n oppasser?

U kan al onze oppassers terugvinden onder het tabblad 'TEAM'. (voorlopig nog deels onder constructie)  Wij proberen steeds een vaste medewerker per oppastaak in te boeken. Toch kan het soms gebeuren dat bijvoorbeeld door ziekte, onbeschikbaarheid of onvoorziene omstandigheden uw (vaste) oppasser niet altijd beschikbaar is. Wij werken hecht samen met het Cat-Alicious team, en hebben een algemene database waar onze oppasgegevens in bijgehouden worden, waardoor er bijna altijd een back-up medewerker beschikbaar is. Uw boeking is dus altijd gegarandeerd (behoudens overmacht), ook al is uw vaste oppasser niet beschikbaar. Zo kan u er zeker van zijn dat wij ons kunnen houden aan het afgesproken aantal bezoeken en/of tijdstippen. Wij durven met het hand op ons hart zeggen dat wij 100% betrouwbaar zijn!
 

Kan ik mijn huisdier ook naar Cat-Alicious brengen?

Neen. Wij zijn ervan overtuigd dat de meeste dieren het liefst vertoeven in hun eigen vertrouwde omgeving. Als je je dieren uit hun vertrouwde habitat gaat halen, om ze bv. onder te brengen in een dierenpension, kunnen ze hiervan behoorlijk stress ondervinden. Dankzij ons concept verzorgen wij de dieren aan huis, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier.


Hoe verloopt het proces na mijn reservatie?

Onze verantwoordelijke medewerker komt na reservatie bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie de oppasser ontmoeten, en kan zij ook kennis maken met beestjes en baasjes.U kan dan samen met onze medewerker alle details betreffende de voeding en de verzorging bespreken. Dit gesprek gaat doorgaans door 1 à 2 weken voor uw vertrek. Na uw reservatie hoeft u zelf niets meer te doen, en kan u rustig het telefoontje van onze medewerker afwachten. Heeft u 5 dagen voor vertrek nog niets van ons gehoord? Neem dan voor alle zekerheid zelf even contact met ons op!


Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden dient u te lezen en te aanvaarden alvorens u een reservatie kan plaatsen. U kijgt deze ter beschikking tijdens het plaatsen van uw reservatie in ons boekingssysteem.


Is mijn huissleutel wel veilig bij jullie?

Wij behandelen uw sleutels of toegangscodes met de nodige voorzichtigheid. Sleutels labelen wij nooit op naam. Indien u op regelmatige basis van onze diensten gebruik maakt, kunnen wij uw sleutel in bewaring houden, en bezorgen wij u desgewenst een sleuteldocument.


Waarom zou ik voor Cat-Alicious kiezen, en niet voor mijn buurmeisje? Dit is toch goedkoper?

Cat-Alicious werd oorspronkelijk opgestart uit onze liefde voor dieren. Want zeg nu zelf, wie zou er niet graag fulltime met dieren werken? Toch werd al snel duidelijk dat dierenoppas een echt beroep is, en geen tussendoortje. De zorg voor iemands dieren brengt een zekere level van verantwoordelijkheid met zich mee. Er zijn vele aspecten dat we dus in het achterhoofd moeten houden. Hoewel dierenoppas nog geen gecertificeerd beroep is in Vlaanderen, moet je toch over de nodige achtergrondinformatie en tools beschikken. Medische kennis, gedragskennis, verzekering burgelijke aansprakelijkheid, een ondernemingsnummer, ... Cat-Alicious is pioneer in Belgie als het over het concept 'dierenoppas aan huis' gaat. Wij zetten ons dagelijks in om het beroep te laten erkennen en om te streven naar de hoogste graad van professionaliteit in onze sector. Bij ons zijn je dieren en je woning in veilige handen!
                                 Noodgevallen

         

                     


  
RECENTE BLOG POSTS
 

16-10-2019 : Betaling van uw oppastaak of wandeling

18-02-2019 : Indexering verplaatsingskost

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen