TEAM > GENT - MEETJESLAND >

WAAS & DENDER | AALST - VLAAMSE ARDENNEN | GENT - MEETJESLAND | ANTWERPSE KEMPEN | ANTWERPEN METROPOOL | LIER-MECHELEN | LEIESTREEK | MAASLAND | LEUVEN - HAGELAND | GROENE GORDEL - BRUSSEL | HASPENGOUW | LIMBURGSE KEMPEN | KUSTSTREEK | WESTHOEK | 

Regio Gent - Meetjesland

 

Hallo, ik ben Pooh (65), (jaja, naar Winnie-the-..). 

Officieel heet ik eigenlijk Gerda, maar ik word zo genoemd van toen ik nog een heel klein meisje was. Ik heb talen gestudeerd en gaf vele jaren les.

Ik ben opgegroeid met een heel lieve Pyreneese berghond. Een Groenendael , een Tervurense en een  Mechelse herder zijn na mekaar trouwe maatjes geweest. Toen mijn zoon klein was, leefden we in een boerderijtje, en zorgden we voor onze schapen, ganzen, kippen, konijnen, de poes, een cavia en twee waterschildpadjes.

Ik heb mijn hele leven dieren om me heen gehad, en mis die, na een verhuis naar een appartement in de stad. Maar intussen kan ik al meer dan twee jaar mijn liefde voor dieren toch dagelijks beleven als Cat-Aliciousoppasser. 

Als actieve vroeg gepensioneerde heb ik veel vrije tijd, zowel overdag als ’s avonds. Een last-minute-opdracht voor U en geen opvang voor uw huisdieren? Ik kan heel vaak meteen paraat staan, ook om te overnachten als dat nodig zou zijn. Na 50 jaar dagelijkse ervaring met dieren, ben ik nu de opleiding dierenartsassistent aan het volgen.

Intussen ben ik ook Regio-verantwoordelijke sedert anderhalf jaar voor de Regio Gent-Meetjesland.

Heel graag tot binnenkort!

 
 
Regio Merelbeke

Ik ben Marianne en ik woon in Merelbeke.

Momenteel ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij een verzekeringsmakelaar.

Naast mijn drie kinderen heb ik ook twee sphinx katten, Jolly en Scofield. Mijn hele leven ben ik al een dierenvriend en heb ik huisdieren gehad. Toen ik klein was, hadden we een grijze roodstaart papegaai, dwergpapegaaien, een konijn en een cavia. Later waren dat kippen en een kat. Regelmatig ga ik wandelen met de hondjes uit het asiel.

Ik ben super enthousiast om voor jullie dieren te mogen zorgen en sta in voor de regio Merelbeke en omstreken, Gentbrugge en Ledeberg.

 

 

 
 
Regio Gent

Hallo, ik ben Sander Ampe. Zo lang ik me kan herinneren ben ik opgegroeid tussen de honden en andere dieren. Een liefde die ik heb geërfd van mijn ouders. Deze liefdevolle mensen hebben me ook andere waarden meegegeven zoals empathie en veel geduld. Waarden die ik nu elke dag kan gebruiken bij het opvoeden van honden tijdens mijn zelfstandige activiteit met Flinke Hond en het opvangen van jouw dieren. Daarnaast geef ik les in een hondenschool en volg de ene bijscholing na de andere.

 

Na jaren van omzwervingen en zoeken wat ik nu eigenlijk wou doen met mijn leven bleek dat mijn roeping al die jaren gewoon voor mijn neus lag: zorg dragen voor mens en dier. Ik combineer een job bij het OCMW waar ik werk met senioren met het opvoeden van honden en dierenoppas aan huis bij de Cat-Alicious-familie. Drukke tijden, maar een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

 

Ik woon samen met mijn verloofde, twee honden en twee katten in een oude arbeiderswoning aan de rand van centrum Gent. Ons huis is – zelfs met zo veel dieren – een oase van rust. Dit wil ik ook aan jullie geven. De zekerheid dat jullie geliefde dieren de zorg krijgen die ze nodig hebben in hun eigen oase. Ik ben jouw oppasser van dienst voor de regio Drongen, Mariakerke, Wondelgem en het bovenste deeltje van Gent centrum.

 
 
Regio Kaprijke-Assenede

 Hallo, ik ben Katleen en ik heb al heel mijn leven een groot hart voor  dieren. Ik ben opgegroeid met honden en een hele grote passie voor  paarden.

Ook tijdens mijn deeltijdse job als begeleidster in een  dagcentrum voor volwassen mentaal gehandicapten, draag ik zorg voor  varkens, kippen, eenden, cavia's, konijnen en geiten en gaan we ook  wekelijks helpen op een kinderboerderij.
Thuis hebben we op dit moment,  naast onze 4 kinderen :-), een hond, een ezel, een geit, 2 kippen en een  haan. Samen met Mika, onze Jack-A-Poo, doe ik af en toe aan agility. Een  leven zonder dieren zou ik mij niet kunnen voorstellen!

Ik kom met veel  plezier jullie dieren verzorgen in de regio Kaprijke, Assenede en  omstreken."

          

                     


  
RECENTE BLOG POSTS
 

18-02-2019 : Indexering verplaatsingskost

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen

05-10-2013 : Maxi Zoo partnership