VEELGESTELDE VRAGEN

[ terug ]    


Veelgestelde vragen - vraag & antwoord


1. Hoe kan ik een reservatie plaatsen?


U kan 24/24 online reserveren via ons boekingssysteem. Dit kan door te klikken op 'ONLINE RESERVEREN' bovenaan in het menu. U zal eerst een profiel moeten aanmaken in het systeem, alvorens u een reservatie kan plaatsen.

Om uw reservatie vervolgens te bevestigen, vragen wij u om een voorschot te storten van 50% van het totaalbedrag. U kan in ons boekingssysteem betalen met Bankontact, Visa of Mastercard. De eindafrekening met het eventueel nog te betalen saldo, ontvangt u via e-mail op het einde van de maand, nadat uw weer thuis bent van uw vakantie.

2. Wie is mijn oppasser?


U kan al onze oppassers terugvinden onder het tabblad 'TEAM'. (voorlopig onder constructie) 
Wij proberen steeds 1 vaste medewerker per oppastaak in te boeken. Toch kan het soms gebeuren dat door bijvoorbeeld ziekte, onbeschikbaarheid of onvoorziene omstandigheden uw (vaste) medewerker niet altijd aanwezig kan zijn. Wij werken hecht samen met het Cat-Alicious team, en hebben een algemene database waar onze oppasgegevens in bijgehouden worden, waardoor er steeds een back-up medewerker beschikbaar is. Zo kan u er zeker van zijn dat wij ons strikt kunnen houden aan het afgesproken aantal bezoeken en/of tijdstippen.

3. Kan ik mijn huisdier ook naar Cat-Alicious brengen?


Neen. Wij zijn ervan overtuigd dat de meeste dieren het liefst vertoeven in hun eigen vertrouwde omgeving. Als je je dieren uit hun vertrouwde habitat gaat halen, om ze bv. onder te brengen in een dierenpension, kunnen ze hiervan behoorlijk stress ondervinden. Dankzij ons concept verzorgen wij de dieren aan huis, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier.


4. Hoe verloopt het proces na mijn reservatie?


Onze verantwoordelijke medewerker komt na reservatie bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie de oppasser ontmoeten, en kan zij ook kennis maken met beestjes en baasjes.U kan dan samen met onze medewerker alle details betreffende de voeding en de verzorging bespreken. Dit gesprek gaat doorgaans door 1 à 2 weken voor uw vertrek. 
Na uw reservatie hoeft u zelf niets meer te doen, en kan u rustig het telefoontje van onze medewerker afwachten. Heeft u 5 dagen voor vertrek nog niets van ons gehoord? Neem dan voor alle zekerheid zelf even contact met ons op op het nummer 03/344.84.85.

5. Is mijn huissleutel wel veilig bij jullie?


Wij behandelen uw sleutels of toegangscodes met de nodige voorzichtigheid. Sleutels labelen wij nooit op naam.
Indien u op regelmatige basis van onze diensten gebruik maakt, kunnen wij uw sleutel in bewaring houden, en bezorgen wij u een sleuteldocument.


6. Waarom zou ik voor Cat-Alicious kiezen, en niet voor mijn buurmeisje? Dit is toch goedkoper?


Cat-Alicious werd oorspronkelijk opgestart uit onze liefde voor dieren. Want zeg nu zelf, wie zou er niet graag fulltime met dieren werken? Toch werd al snel duidelijk dat dierenoppas een echt beroep is, en geen tussendoortje. De zorg voor iemands dieren brengt een zekere level van verantwoordelijkheid met zich mee. Er zijn vele aspecten dat we dus in het achterhoofd moeten houden. Hoewel dierenoppas nog geen gecertificeerd beroep is in Vlaanderen, moet je toch over de nodige achtergrondinformatie en tools beschikken. Medische kennis, gedragskennis, verzekering burgelijke aansprakelijkheid, een ondernemingsnummer, ... Cat-Alicious is pioneer in Belgie als het over het concept 'dierenoppas aan huis' gaat. Wij zetten ons dagelijks in om het beroep te laten erkennen en om te streven naar de hoogste graad van professionaliteit in onze sector. Bij ons zijn je dieren en je woning in veilige handen!        Noodgevallen

         

                     


  
RECENTE BLOG POSTS
 

16-10-2019 : Betaling van uw oppastaak of wandeling

18-02-2019 : Indexering verplaatsingskost

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen